• Home
  • Vlaggetjesdag 2015

Vlaggetjesdag 2015

Vlaggetjesdag vindt op 13 juni 2015 plaats en ook dan zal de komst van de Hollandse Nieuwe weer uitbundig gevierd worden in de haven van Scheveningen.Oorspronkelijk was Vlaggetjesdag de dag waarop vissersschepen met vlaggetjes versierd lagen in de haven om er vervolgens op uit te trekken om te jagen op de haring. Tegenwoordig zijn er andere visserijtechnieken, maar gelukkig is Vlaggetjesdag blijven bestaan! Een aantal dagen voorafgaand aan Vlaggetjesdag zal het eerste vaatje nieuwe haring verkocht worden en de opbrengst, die in de loop der jaren gevarieerd heeft van € 18.000 tot aan € 95.000, gaat naar een goed doel. Op Vlaggetjesdag zelf vinden er vele activiteiten plaats, die uiteenlopen van een nautische markt, de traidionele vlootschouw,  het Admiraalvaren tot een demonstratie van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, om je te trakteren op een fantastische demonstratie in de Scheveningse binnenhaven. Ook zijn er kinderactiviteiten zoals een poppenkast, oud-Hollandse kinderspelen, een voetbaltoernooi en er vinden allerlei muzikale optredens plaats.Bezoek de website

Scheveningen

  • bij Den Haag
  • Artiesten
  • Powerboat
  • Flyboarden
  • Waterscooter
 

Bekijk hier de video:

Reserveren voor Groepen

Op 13 juni 2015 hebben wij nog ruimte om een leuk evenement te organiseren als extraatje boven op alle leuke activiteiten. Wilt u met uw klanten, collega’s of vrienden een onvergetelijke dag te maken, vaar dan met ons vanuit de haven van Scheveningen.

Onze nieuwe aanwinst is 13 meter lang, 2 x 300 pk outboard motoren die een snelheid kunnen behalen van 115 km/pu. Op deze RIB Powerboat met JBL muziek systeem blaast zowel met muziek over de zee, volgeladen met tot 15 Personen. Wij organiseren ook bedrijfsuitjes tot 110 personen, eventueel in combinatie met BBQ, Jetski, Bananenboot of Flyboarden.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Reserveren Powerboat 070

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.