Rib Powerboat Experience

Powerboat Aktie in Scheveningen

Actie over Water ! !

Rib Powerboat Experience

Nu te beleven in Scheveningen, 100% adrenaline rush.

100% uniek en nu te doen in Scheveningen

Als wij uitvaren met onze powerboat tasten we eerst de noordzee af. Maar al snel gaat het gas open en beleef je de Rib-Aktie langs het strand van Scheveningen. De haren gaan gegarandeerd in de war en een heerlijk gevoel van snelheid en veiligheid geven een rush. Dit is een heerlijke dag en we vliegen met meer dan 100 km per uur richting onze bestemming. Als het boorplatform, de Pier of kijkduin in zicht komt, minderen we vaart en komen even bij ! Alvorens wij weer door scheuren over de golven, je raakt gewend aan het geluid van de 2 x 300 pk sterke V6 motoren. Behalve als nog 1 keer de gashendels helemaal open gaan…..

Het is ons een genoegen om u persoonlijk te ontvangen in Scheveningen. Neem een ​​paar minuten om onze website goed te bekijken. U vindt er tal van nuttige informatie over powerboat varen in Scheveningen vinden. Wees gerust ! wij zullen ons uiterste best doen om u te voorzien van een geweldige Rib-actie ervaring. Als u avontuur zoekt en ontspanning u bent aangekomen op de juiste plek . Onze klanten krijgen speciale aandacht. Dus nu laat gaan varen, zullen we? Via onze website kunt u reserveren voor een onvergetelijke RIB Powerboat langs de kust van Scheveningen. Het reserveren is nodig voor groepen boven de 4 personen. Wil u reserveren onder de 4 personen stuur dan gewoon even een email naar info@powerboat070.nl……  

Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest of Teambuilding ?

Ook kunt u hier reserveren of informatie opvragen over een van onze actie arrangementen die wij aanbieden via onze website. Wij zijn ervaren om groepsactiviteiten van 8 tot 120 personen te organiseren, dit doen wij samen met een van onze partners.. Geef aan hoe u uw Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest en/of Teambuilding evenement wil hebben en wij regelen het voor u !. Als je al weet welke boot u wilt varen vul ons reserveringsformulier in. Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om ons te bellen op : 06-26711340
   

RIB Powerboat (speedboot)

De Rigid Inflatable Boat (RIB) van Powerboat070 in Scheveningen bestaat uit een polyester romp met opblaasbare tube eromheen. Dat zorgt voor stabiliteit als je door de golven van links naar rechts gaat. Een speciale geveerde stoel vangt de klappen op. Met topsnelheden van 100 km per uur scheer je over het water en vlieg je af en toe de lucht in. Daarmee krijg je een fantastische, “adrenaline-kicking” ervaring op het water!

Rib verhuur via Powerboat070

Met de Powerboat 070 Ribs ervaar je een gigantische dosis pure adrenaline! Een RIB prikkelt alle zintuigen, omdat je in een open boot heel laag ten opzichte van de zeespiegel zit.

Rib varen door heel Nederland

De RIB boot is breed inzetbaar, dankzij zijn goede vaareigenschappen en de grote mate van veiligheid en manoeuvreerbaarheid bij hoge snelheden. De Powerboat070 ribs zijn zeer veilig en comfortabel dankzij de speciale stoelen. Deze vangen alle klappen van golven op. Kortom, ideaal als spectaculair onderdeel van uw bedrijfsfeest, evenement of groepsarrangement voor jong en oud.

Meer informatie over Rib varen?

Powerboat 070 Scheveningen, gevestigd aan de Haven in Scheveningen, is in heel Nederland én in het buitenland actief met rib varen. Wat denk je van een tocht van Den Helder met de RIB boot naar de Waddeneilanden? Of vaar volgas onder de Erasmusbrug in Rotterdam door. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Veiligheid

Veiligheid Uiteraard staat de veiligheid hoog in het vaandel. Zo kunnen de boten niet zinken. Behalve het verplichte reddingvest voor iedereen aan boord, steekt de kapitein pas van wal ná een uitgebreide instructie en boordeling van de weersomstandigheden. Als het weer dat nodig maakt, worden waterdichte overalls uitgereikt. De boten beschikken onder meer over JBL Marine audio en Garmin 5012 navigatieapparatuur. Verder heeft elke boot standaard een brandblusser, verbandtrommel en spullen om noodsignalen af te geven. Natuurvriendelijk De boten zijn uitgerust met een milieuvriendelijke viertakt Suzuki 300pk motor(en). Zelfs bij de hoogste snelheden maken zij nauwelijks herrie. Ook is de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt. Kortom, ook wat de zorg en aandacht voor de natuur betreft, gaat Powerboat 070 geen zee te hoog.

De boot vaart altijd met goede en ervaren stuurmannen welk in het bezit zijn van de noodzakelijke papieren, de boot is voorzien van GPS, Marifoon en alle overige noodzakelijke communicatie en navigatiemiddelen. Voordat u bij ons aan boord stapt krijgt u een instructie over veiligheid en de mogelijke risico`s! Wij raden mensen met rugproblemen, hartklachten, en zwangere vrouwen af om aan een tocht deel te nemen.
Deelname aan een tocht geschiedt geheel op eigen risico. Elk passagierslid is verplicht om de veiligheidsinstructies te volgen bij vertrek en een zwemvest te dragen. De activiteit is weersafhankelijk en het is belangrijk dat u van tevoren contact opneemt voor de weersverwachting bij ruig weer.

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

www.Powerboat070.nl

Watersport evenementen

Rib-actie Go Fast Powerboat Scheveningen

Dynamite RIB

14 pers|600pk|115km

info@powerboat070.nl

Reserveren via: 06-46711340

Scheveningen, ZH

Dr. Lelykade Steiger 1

Copyright 2015 by Haaglanden Computers - All rights reserved for Powerboat 070 Scheveningen (Holland).
designed and crafted by Powerboat070.nl events

Ribactie