RIB Powerboat “Dynamite”

Ervaar de Actie van onze 14 persoons RIB Powerboat in Scheveningen

Beleef de Rib Actie rush met de bijna 15 meter lange powerboat ‘Dynamite’. Als wij uitvaren met onze powerboat tasten we eerst de noordzee af. Maar al snel gaat het gas open en beleef je de Rib-Aktie langs het strand van Scheveningen. De haren gaan gegarandeerd in de war en een heerlijk gevoel van snelheid en veiligheid geven een rush. Dit is een heerlijke dag en we vliegen met meer dan 100 km per uur richting onze bestemming.

Als het boorplatform, de Pier of kijkduin in zicht komt, minderen we vaart en komen even bij ! Alvorens wij weer door scheuren over de golven, je raakt gewend aan het geluid van de 2 x 300 pk sterke V6 motoren. Behalve als nog 1 keer de gashendels helemaal open gaan…..

Het is ons een genoegen om u persoonlijk te ontvangen in Scheveningen. Neem een ​​paar minuten om onze website goed te bekijken. U vindt er tal van nuttige informatie over powerboat varen in Scheveningen vinden. Wees gerust ! wij zullen ons uiterste best doen om u te voorzien van een geweldige Rib-actie ervaring.
 
Als u avontuur zoekt en ontspanning u bent aangekomen op de juiste plek . Onze klanten krijgen speciale aandacht. Dus nu laat gaan varen, zullen we? Via onze website kunt u reserveren voor een onvergetelijke RIB Powerboat langs de kust van Scheveningen. Het reserveren is nodig voor groepen boven de 4 personen.
Wil u reserveren onder de 4 personen stuur dan gewoon even een email naar info@powerboat070.nl of Vul hier ons formulier in via reserveer_nu_knop

Reserveren

Ook kunt u hier reserveren of informatie opvragen over een van onze actie arrangementen die wij aanbieden via onze website. Wij zijn ervaren om groepsactiviteiten van 8 tot 120 personen te organiseren, dit doen wij samen met een van onze partners.. Geef aan hoe u uw Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest en/of Teambuilding evenement wil hebben en wij regelen het voor u !
Vul hier ons formulier in… ook voor vragen ! reserveer_nu_knop

Contact

Als je al weet welke boot u wilt varen vul ons reserveringsformulier in. Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om ons te bellen op : 06-46711340 of via reserveer_nu_knop  

Veiligheid

Veiligheid Uiteraard staat de veiligheid hoog in het vaandel. Zo kunnen de boten niet zinken. Behalve het verplichte reddingvest voor iedereen aan boord, steekt de kapitein pas van wal ná een uitgebreide instructie en boordeling van de weersomstandigheden. Als het weer dat nodig maakt, worden waterdichte overalls uitgereikt. De boten beschikken onder meer over JBL Marine audio en Garmin 5012 navigatieapparatuur. Verder heeft elke boot standaard een brandblusser, verbandtrommel en spullen om noodsignalen af te geven. Natuurvriendelijk De boten zijn uitgerust met een milieuvriendelijke viertakt Suzuki 300pk motor(en). Zelfs bij de hoogste snelheden maken zij nauwelijks herrie. Ook is de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt. Kortom, ook wat de zorg en aandacht voor de natuur betreft, gaat Powerboat 070 geen zee te hoog.

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Ronald Jenson

    |

    Mooie Boot zeg ! ik kom snel een keer varen.

Reacties zijn gesloten

www.Powerboat070.nl

Watersport evenementen

Rib-actie Go Fast Powerboat Scheveningen

Dynamite RIB

14 pers|600pk|115km

info@powerboat070.nl

Reserveren via: 06-46711340

Scheveningen, ZH

Dr. Lelykade Steiger 1

Copyright 2015 by Haaglanden Computers - All rights reserved for Powerboat 070 Scheveningen (Holland).
designed and crafted by Powerboat070.nl events

Ribactie