Jetskiverhuur Scheveningen

Flyboard Aktie in Scheveningen

Varen over de Noordzee ! !

Waterscooter van Seadoo

Nu te huur in Scheveningen, over golfen vliegen.

100% Uniek en nu te doen in Scheveningen

Scheur langs de kust van Scheveningen met een tocht op onze Seadoo RXP jetski’s , uniek in Nederland! Dit is het ultime familie plezier voor iedereen op vakantie! U wordt vanuit de haven in scheveningen gebracht naar onze ponton-boot in zee. Voel de verfrissende zeelucht over je gezicht als je scheurt over de golven langs de kust vaart. Jetskien tochtjes zijn perfect voor afkoelingsperiode na een ochtend in de zon, of gewoon voor sightseeing in de buurt van de kust.

Scheveningse jetski verhuur zijn populair voor mensen van alle leeftijden, de bezoekers en locals! Tijdens de vakantie, dan zullen de scholieren van de meeste hogescholen en middelbare scholieren genieten van de jetski sensatie in Den Haag. We hebben soms hele voetbal, softbal en zwemclub teams die zich aanmelden voor een jetski tocht! En in de zomer, is dit een van de beste Scheveningse attracties, omdat de hele familie kan genieten van het samenzijn! Kinderen vanaf de 14e jaar mogen gewoon mee varen! En volwassenen, laten we gewoon zeggen dat je een fantastische tijd beleeft!

     

Kom ook naar Scheveningen !

Wij zijn gevestigd in de Haven van Scheveningen, dit is 10 minuten lopen vanaf het strand en de Boulevard. Het is het stukje lopen zeker waard, in onze haven is er veel te doen. Zo kunt u hier genieten van onze watersport evenementen, zoals Waterscooter verhuur, Flyboard Lessen, Banaan varen en RIB Powerboat Aktie. Wij zijn bij mooi weer altijd open, bij minder mooi weer is het verstandig van te voren te reserveren. U kunt bij ons altijd even navragen hoe en wat, wij zullen u voorzien van alle benodigde informatie.

Bedrijfsuitjes, Teambuilding en Vrijgezellen Feestjes ?

Wilt u een unieke ervaring opdoen dan zou u bij ons een evenement en/of activiteit kunnen boeken. Wij kunnen groepen ontvangen van 6 tot 120 personen, dit eventueel met een  BBQ of Zeil groeps ervaring langs de kust van Scheveningen. Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken via Info@powerboat070.nl onze partner Fun & Fantasy Jetskiverhuur Scheveningen, Wij kunnen ook speciaal voor de vrijgezel een Flyboard Les organiseren, zie hoe de vrijgezel kan vliegen in de haven van scheveningen. Dit levert een genot voor de hele groep, ook leuk moment om foto’s en video’s te maken.   )   VrouwenWaarschuwing

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

www.Powerboat070.nl

Watersport evenementen

Rib-actie Go Fast Powerboat Scheveningen

Dynamite RIB

14 pers|600pk|115km

info@powerboat070.nl

Reserveren via: 06-46711340

Scheveningen, ZH

Dr. Lelykade Steiger 1

Copyright 2015 by Haaglanden Computers - All rights reserved for Powerboat 070 Scheveningen (Holland).
designed and crafted by Powerboat070.nl events

Ribactie