Flyboard les in Scheveningen

Flyboard Aktie in Scheveningen

Vliegen over Water ! !

Fly Board by zapata

Nu te huur in Scheveningen, duiken als een dolfijn.

100% Nieuw en nu te doen in Scheveningen

Wil je zelf eens uit de zee springen zoals een dolfijn? Dan zal er nu een enorme (water)wereld voor je opengaan dankzij de uitvinding van de Fransman Franky Zapata. Met de ‘Flyboard’ kan je immers door het water klieven en sprongen maken naar believen. Het vraagt wel enige behendigheid vooraleer je de flipper in jou kan laten naar boven komen.

Het toestel bestaat uit schoenen met motoren die met een slang verbonden zijn met een jetski. Het water wordt via die slang dan uit de noordzee gezogen, waarna het met hoge snelheid uit de motoren wordt geblazen. De bestuurder van de jetski kan zelf de ‘waterkracht’ van de motoren regelen.

Springen als een dolfijn

Duiken als een dolle dolfijn. Het is niet langer voorbehouden aan de dieren sinds de introductie van het zogenaamde flyboard. Er gaat voor de mens een waterwereld open sinds de uitvinding van het flyboard door de Fransman Franky Zapata. Het vereist enige oefening, maar als je het onder de knie hebt kun je op het water alle stunts uithalen die je maar wilt.    

Hoe werkt het?

Een Zapataflyboard bestaat uit twee schoenen met daarin kleine motoren. De motoren zijn met een slang aangesloten met een jetski, een soort scooter die wordt aangedreven door een waterjetmoter. Het water wordt via de slang uit bijvoorbeeld de oceaan gezogen waarna het vervolgens met hoge snelheid uit de motoren wordt geblazen. Als bestuurder van de flyboard kun je zelf de waterkracht van de motoren regelen. Als je de basistechnieken een beetje beheerst, kun je enorme sprongen op het water maken tot wel tien meter hoogte. Voor en achteruit springen: niets is te gek. De maximaal bereikbare snelheid is 40 kilometer per uur.         Krantenstuk-Posthoorn-Fly-Board-Zapata-Scheveningen       Prijzen Flyboarden  

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

 • Avatar

  Dennis Janson

  |

  Leuke activiteit !

  • Avatar

   Tom Jacobs

   |

   Ben het eens, flyboarden is gaaf ! in het begin nogal lastig met de rug recht houden, maar na 20 minuten ging ik de goede kant op. Ik vloog over het water in de haven van Scheveningen. Wij hadden een bedrijfsevenement waarbij we hebben gevaren met de Powerboat en Waterscooters, was erg gezellig !

 • Avatar

  Michel van Vliet

  |

  Thank you guys! Wij hebben een leuke tijd gehad in het water, wel erg vermoeiend !

Reacties zijn gesloten

www.Powerboat070.nl

Watersport evenementen

Rib-actie Go Fast Powerboat Scheveningen

Dynamite RIB

14 pers|600pk|115km

info@powerboat070.nl

Reserveren via: 06-46711340

Scheveningen, ZH

Dr. Lelykade Steiger 1

Copyright 2015 by Haaglanden Computers - All rights reserved for Powerboat 070 Scheveningen (Holland).
designed and crafted by Powerboat070.nl events

Ribactie