Big Boy’s Toys Watersport

Ervaar de Actie van onze 14 persoons RIB Powerboat in Scheveningen

Bent u opzoek naar een Harbour Power Event voor uw personeelsfeest, vrijgezellenfeest of Teambuilding ? Wat dacht u van een Noordzee Coast Trip Tour langs de kust van Scheveningen, wij bieden u ook een RIB Actie bij de kust van Kijkduin of Noordwijk. Deze RIB Experience kunt u boeken bij ons watersport evenementen buro met de RIB “Dynamite”, wij zullen de extreme kanten van Powerboot varen laten ondekken en je de ultime rush te geven van de snelheid. Deze RIB Trip met 600 PK outboard met een topsnelheid van 110 km/pu zal u met uw personeel een geslaagde dag geven. Beleef de RIB-Action bij ons op in Scheveningen Haven, op ons ponton Wet & Wild krijgt u eerst de benodigde veiligheidsinstrucie’s over de Powerboat Experience Event.

Onze boot ”Dynamite” heeft rumte voor maximaal 13 personen en onze gediplomeerde Schipper. Wij kunnen groeps evenementen verzorgen van 8 tot 160 personen, dit eventueel met meerdere activiteiten zoals Flyboarden, Seadoo Waterscooters of de Banana Boat Ride. Voor vragen en boekingen kunt u ans bereiken via de volgende contactgegevens:

E-Mail: Info@powerboat070.nl
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Powerboat-070-Scheveningen/792499194199220
Telefonisch: 06-46711340
Whatsapp: 06-46711340

Het is ons een genoegen om u persoonlijk te ontvangen in Scheveningen. Neem een ​​paar minuten om onze website goed te bekijken. U vindt er tal van nuttige informatie over powerboat varen in Scheveningen vinden. Wees gerust ! wij zullen ons uiterste best doen om u te voorzien van een geweldige Rib-actie ervaring.

 

Als u avontuur zoekt en ontspanning u bent aangekomen op de juiste plek . Onze klanten krijgen speciale aandacht. Dus nu laat gaan varen, zullen we?
Via onze website kunt u reserveren voor een onvergetelijke RIB Powerboat langs de kust van Scheveningen. Het reserveren is nodig voor groepen boven de 4 personen.

Wil u reserveren onder de 4 personen stuur dan gewoon even een email naar info@powerboat070.nl of Vul hier ons formulier in via reserveer_nu_knop

Reserveren

Ook kunt u hier reserveren of informatie opvragen over een van onze actie arrangementen die wij aanbieden via onze website. Wij zijn ervaren om groepsactiviteiten van 8 tot 120 personen te organiseren, dit doen wij samen met een van onze partners.. Geef aan hoe u uw Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest en/of Teambuilding evenement wil hebben en wij regelen het voor u !

Vul hier ons formulier in… ook voor vragen ! reserveer_nu_knop

Contact

Als je al weet welke boot u wilt varen vul ons reserveringsformulier in. Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om ons te bellen op : 06-46711340 of via reserveer_nu_knop

Bent u opzoek naar een Harbour Power Event voor uw personeelsfeest, vrijgezellenfeest of Teambuilding ? Wat dacht u van een Noordzee Coast Trip Tour langs de kust van Scheveningen, wij bieden u ook een RIB Actie bij de kust van Kijkduin of Noordwijk. Deze RIB Experience kunt u boeken bij ons watersport evenementen buro met de RIB “Dynamite”, wij zullen de extreme kanten van Powerboot varen laten ondekken en je de ultime rush te geven van de snelheid.

Deze RIB Trip met 600 PK outboard met een topsnelheid van 110 km/pu zal u met uw personeel een geslaagde dag geven. Beleef de RIB-Action bij ons op in Scheveningen Haven, op ons ponton Wet & Wild krijgt u eerst de benodigde veiligheidsinstrucie’s over de Powerboat Experience Event. Onze boot ”Dynamite” heeft rumte voor maximaal 13 personen en onze gediplomeerde Schipper.

Wij kunnen groeps evenementen verzorgen van 8 tot 160 personen, dit eventueel met meerdere activiteiten zoals Flyboarden, Seadoo Waterscooters of de Banana Boat Ride.

Voor vragen en boekingen kunt u ans bereiken via de volgende contactgegevens:

E-Mail: Info@powerboat070.nl
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Powerboat-070-Scheveningen/792499194199220
Telefonisch: 06-46711340
Whatsapp: 06-46711340

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

www.Powerboat070.nl

Watersport evenementen

Rib-actie Go Fast Powerboat Scheveningen

Dynamite RIB

14 pers|600pk|115km

info@powerboat070.nl

Reserveren via: 06-46711340

Scheveningen, ZH

Dr. Lelykade Steiger 1

Copyright 2015 by Haaglanden Computers - All rights reserved for Powerboat 070 Scheveningen (Holland).
designed and crafted by Powerboat070.nl events

Ribactie